The Overboard Flaunting Eyewitness

Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me

Kul att det kommer igen

Ja det är bra att det kommer igen gamla saker som gör att det blir roligt med saker som för ett tag inte var så kul. Ja det har ju blivit lite så med husvagn och husbilar, det är något som många unga vill göra idag. Nåt som för några år sen inte alls var så populärt. Ja det är kul att det är på det viset och att allt kommer igen, det blir ju så att saker kommer och saker går.

Kul när man får se det

Såg i nån tidning när ett ungt par hade köpt en gammal husvagn och renoverat upp den och den blev jätte fin verkligen. Lite kul att se, det finns ju så många olika märken och ett är ju weinsberg och det finns ju många fler. Det är ju lite kul att kolla på olika varianter och i olika prisklasser. Vissa är ju väldigt snygga och kostar en hel del och så finns det ju dom äldre som hänger kvar som är lite billigare. Ja det är något visst med husvagn och det är ju kul att det är något som vi verkligen använder här i norden. 
Och man förstår ju verkligen det för det blir ju smidigare och lättare att ta sig till olika platser och man blir som fri att åka lite vart man vill. Se vad man känner för just den dagen och så bara åka dit, ja det är något som är härligt och något som skulle vara kul att göra själv någon dag. Det var länge sedan vi åkte husvagn men när vi gjorde det så var det väldigt trevligt och jag har många fina minnen med det så det är verkligen något som jag skulle kunna tänka mig att göra igen snart om man fick tillfälle för det någon dag.